آریتمی قلبی

آریتمی قلبی چیست؟
آریتمی ضربان قلب نامنظم است. اگر آریتمی دارید، ممکن است ضربان قلب شما سریعتر یا کندتر از دیگران بدون آریتمی باشد. شرایط مختلفی وجود دارد که ممکن است باعث ضربان غیر طبیعی قلب شما شود و درمان به علت آن بستگی دارد.

فیبریلاسیون دهلیزی چیست؟
فیبریلاسیون دهلیزی (AFib) ضربان قلب غیر طبیعی یا سریع است. این یک نوع شایع اما جدی از آریتمی است. زمانی اتفاق میافتد که اتاقهای فوقانی و تحتانی قلب بدون هماهنگی میزنند. این باعث جریان خون ضعیف می شود و خطر لخته شدن خون، سکته مغزی و نارسایی قلبی را افزایش می دهد.

علت تپش قلب در شب چیست؟
تپش قلب ممکن است در هر زمانی رخ دهد، از جمله در شب یا زمانی که در طول روز استراحت می کنید. تپش قلب در شب معمولاً مضر نیست.

آیا آریتمی قلبی باعث سکته مغزی می شود؟
اختلال ریتم قلب میتواند سبب بروز سکته مغزی شود. همچنین فشار خون یکی از بیماریهای مشترک میان مغز و اعصاب و دستگاه قلب و عروق بوده که پیشگیری از آن در جلوگیری از مشکلات و بیماری جدی در فرد مؤثر است.

روش های درمان آریتمی قلبی
برای تشخیص آریتمی قلبی، پزشک معمولا یک معاینه فیزیکی انجام می دهد و در مورد سابقه پزشکی و علائم آن سوالاتی می پرسد. ممکن است آزمایشاتی برای تأیید ضربان قلب نامنظم و بررسی شرایطی که میتوانند باعث آریتمیها شوند، مانند بیماری قلبی یا بیماری تیروئید، انجام شود.

چه عواملی باعث آریتمی قلبی می شود؟
آریتمی به معنی ضربان نامنظم قلب است. شرایط مختلفی وجود دارد که ممکن است باعث ضربان غیر طبیعی قلب شما شود و درمان آن به علت آن بستگی دارد. اگر احساس میکنید قلبتان تند میزند، اگر احساس سرگیجه یا سبکی سر دارید یا درد قفسه سینه دارید، به پزشک متخصص قلب و عروق مراجعه کنید.

آریتمی قلبی چیست و چه درمانی دارد؟
آریتمی قلبی (uh-RITH-me-uh) یک ضربان قلب نامنظم است. مشکلات ریتم قلب (آریتمی قلب) زمانی رخ می دهد که سیگنال های الکتریکی هماهنگ کننده ضربان قلب به درستی کار نکنند. سیگنال دهی معیوب باعث می شود که ضربان قلب خیلی سریع (تاکی کاردی)، خیلی کند (برادی کاردی) یا نامنظم باشد.

پیشگیری و درمان آریتمی قلبی!
زمانی که ریتم ضربان قلب حالت غیرطبیعی داشته باشد آریتمی قلبی رخ داده است. و برای تشخیص آن هم روشهایی وجود دارد که در ادامه مطلب به آنها اشاره میشود. میزان ریتم طبیعی قلب بین ۶۰ تا ۱۰۰ ضربان در هر دقیقه است. برای آریتمی پنج نوع دستهبندی ذکر شده است: برادیکاردی، تاکیکاردی فوق بطنی، […]