عوارض قرص سیلدنافیل سیترات!
سیلدنافیل سیترات یکی از داروهای مورد استفاده در درمان اختلال نعوظ و افزایش فشار خون شریانی ریوی و کمک به بهبود فشار خون در افراد دارای فشار خون پایین است و در صورت استفاده صحیح، می تواند داروی ایمنی باشد، اما این احتمال وجود دارد داروهای اختلال عملکرد نعوظ می توانند بیماری قلبی موجود را تشدید کنند و حتی منجر به بروز حمله قلبی شوند.
اختلال عملکرد نعوظ تأثیر مستقیمی روی سیستم قلبی عروقی شما دارد. زیرا داروهایی مانند سیلدنافیل موجب گشاد شدن عروق می شوند.
عوارض سیلدنافیل
گرچه بسیاری از مردم فکر می کنند سیلدنافیل می تواند موجب حمله های قلبی شود، هیچ شواهد رسمی در مورد چنین اثر معکوسی وجود ندارد. با این حال، مردان مبتلا به مشکلات قلبی و کسانی که داروهای قلبی مصرف می کنند، باید از مصرف داروهای اختلال عملکرد نعوظ خودداری کنند یا آنها را با احتیاط مصرف کنند.
حمله ی قلبی، زمانی رخ می دهد که جریان خون به بخشی از عضله ی قلب مختل شده باشد. برخی از شایع ترین علائم حمله ی قلبی شامل:
- درد قفسه سینه
- ضعف
- تنگی نفس
- درد یا ناراحتی در کمر بازوها یا شانه ها
در اکثر موارد، حمله ی قلبی بر اثر آترواسکلروزیس رخ می دهد. آترواسکلروزیس، تنگی شریان ها بر اثر تجمع چربی، کلسترول و مواد دیگر می باشد. در این شرایط، شریان هایی که خون قلب را تأمین می کنند، بسته می شوند و خون رسانی به قلب را قطع می کنند. از آنجا که سیلدنافیل، یک داروی اتساع کننده ی عروق است، به باز شدن رگ های خونی و شریان ها کمک می کند.
شاید تصور شود این عملکرد به کاهش احتمال حمله قلبی کمک می کند، اما در مردانی که سیلدنافیل مصرف می کنند، مواردی از حمله ی قلبی، سکته مغزی، آریتمی و حتی مرگ گزارش شده است.
رابطه بین حمله قلبی و مصرف سیلدنافیل، به این معنا نیست که سیلدنافیل موجب حمله ی قلبی می شود. تعدادی از متخصصان با استناد به یک مقاله منتشر شده، عنوان می کنند که حملات قلبی مرتبط با سیلدنافیل، به ویژه در بیماران مبتلا به بیماری عروق کرونری، به احتمال زیاد مربوط به عملکرد فعالیت جنسی می باشد. با این تحقیق، سیلدنافیل هیچ تأثیری روی مردان مبتلا به بیماری عروق کرونری ندارد.